Mr. Liefting is onder meer gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Bent u ontslagen en zoekt u daar juridisch advies over? Heeft u vragen over uw arbeidsovereenkomst? Is er anderszins een conflict tussen werknemer en werkgever? Met al deze arbeidsrechtelijke problemen kan mr. Liefting u verder helpen.

Wat wordt onder het arbeidsrecht verstaan?

Onder arbeidsrecht verstaat Advocatenkantoor Liefting onder andere:

  • opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten;
  • ontslagrecht;
  • overgang van onderneming;
  • concurrentiebeding.

Tevens begeleidt en adviseert mr. Liefting zijn cliënten bij tal van vraagstukken binnen het arbeidsrecht, zoals:

  • disfunctioneren;
  • reorganisatie;
  • ontslag;
  • plichtverzuim;
  • disciplinaire maatregelen (waaronder schorsing en strafontslag).

Verder worden gerechtelijke procedures gevoerd zoals bezwaar- en (hoger) beroepsprocedures. De aanpak van mr. Liefting kenmerkt zich door voortvarende en praktische oplossingen, waarbij de belangen van de cliënt steeds centraal staan. U kunt uw arbeidsrechtelijke vragen vrijblijvend met mr. Liefting bespreken.

Bij Advocatenkantoor Liefting staat u altijd op de eerste plek

Vanwege de aard van het arbeidsrecht kunnen er bij arbeidsrechtelijke kwesties conflicten en verschillen tussen werkgever en werknemer ontstaan. Advocatenkantoor Liefting legt sterk de nadruk op het voorkomen van dergelijke conflicten. Het kantoor is van mening dat het beter is om juridische problemen binnen het arbeidsrecht buiten de rechtbank op te lossen. Daartoe biedt mr. Liefting optimale juridische ondersteuning. Hij adviseert en begeleidt u bij uw arbeidsrechtelijke vraagstuk. Daarbij komt uw persoonlijke belang altijd eerst. Als cliënt van Advocatenkantoor Liefting staat u op de eerste plaats. Lukt het niet om juridische problemen buiten de rechtbank op te lossen en moet er toch geprocedeerd worden? Dan kan mr. Liefting u professionele juridische bijstand bieden. Daarvoor wordt een vriendelijk uurtarief in rekening gebracht. Ook wordt ervoor gezorgd dat u altijd goed op de hoogte bent van de gang van zaken tijdens de procedure.

Meer weten over het arbeidsrecht?

Heeft u een vraag over een vraagstuk dat binnen het arbeidsrecht valt? Wilt u advies ontvangen of uw probleem met mr. Liefting bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Er kan dan ook een gratis intakegesprek ingepland worden. U kunt ons telefonisch bereiken via 0297 769174. Ook zijn wij te bereiken middels het contactformulier op onze website. Komt u liever langs op kantoor? Dan bent u van harte welkom. Het kantoor is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.