Scheidingsadvocaat Amstelveen

Uw echtscheiding in goede banen geleid door mr. Liefting van Advocatenkantoor Liefting.

De periode rond de echtscheiding is vaak een emotioneel zware periode waarin u voldoende tijd wilt hebben om alle gedachten te kunnen ordenen. Er wachten echter ook veel formaliteiten op u die ook uw aandacht nodig hebben. Daarom is het fijn als u tijdens het juridische proces omtrent een echtscheiding, bijgestaan wordt door een professionele echtscheidingsadvocaat. Advocatenkantoor Liefting is hierin een partij die u kan helpen bij en kan bijstaan als echtscheidingsadvocaat in Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, De Ronde Venen etc.

Persoonlijke aandacht van uw echtscheidingsadvocaat

Mr. Liefting geeft iedere zaak die hij behandelt professionele aandacht, maar laat daarbij het persoonlijke aspect niet onbelicht. Persoonlijke aandacht is dan ook een speerpunt in zijn dienstverlening. Mr. Liefting betrekt u bij iedere stap die wordt genomen en uiteraard heeft u ook inspraak in de keuzes die gemaakt moeten worden om tot een goede afwikkeling van de echtscheiding te komen.

Gericht op een optimale oplossing

Tijdens een echtscheiding zal mr. Liefting zorgvuldig te werk gaan. Hierin is het ten alle tijden het doel om een optimale oplossing te bieden. In eerste instantie zal deze er op gericht zijn om een gezamenlijke oplossing te vinden voor beide partners. Uit ervaring weten we echter dat dit niet altijd mogelijk is. In dat geval wordt u eenzijdig bijgestaan door mr. Liefting.

Toegankelijkheid van Advocatenkantoor Liefting

Naast de persoonlijke aandacht die we u bieden en de resultaatgerichtheid van onze organisatie, willen we het traject dat we doorlopen tijdens een echtscheiding toegankelijk houden voor u.

Werkgebied Advocatenkantoor Liefting

Advocatenkantoor Liefting is werkzaam in het gebied rondom Mijdrecht. In het advocatenkantoor in Amstelveen bent u welkom op basis van een afspraak, in het kantoor in Mijdrecht kunt u de hele week binnenlopen om direct geholpen te worden of een afspraak met mr. Liefting inplannen.